gebakken klinkers keiformaat

Rebricks.nl » Gebakken Klinkers gebruikt » gebakken klinkers keiformaat

Keiformaat gebakken klinkers 

Wil je jouw tuin helemaal of gedeeltelijk bestraten met sierbestrating? Gebakken klinkers in keiformaat zijn ideaal voor verschillende legpatronen. Kies voor gebruikte keiklinkers om een authentieke, prachtige uitstraling te creëren; de klinkers krijgen enkel meer karakter door de jaren heen. 

€ 19,00 incl BTW incl BTW Prijs per m2
Verder lezen
€ 19,00 incl BTW incl BTW Prijs per m2
Verder lezen

Klinkers keiformaat 

Er zijn verschillende soorten gebakken klinkers beschikbaar, waaronder de keiklinkers. Deze keiformaat klinkers danken hun naam aan hun afmetingen. Ze zijn ongeveer 20 centimeter lang en 10 centimeter breed. Dankzij deze breedte worden de klinkers ook wel tienduimers genoemd.  

Voor 1 vierkante meter bestrating heb je ongeveer 48 keiformaat klinkers nodig. Dankzij hun 2:1 verhouding is een gebakken keiformaat ideaal als sierbestrating. Je kan er niet alleen creatieve patronen mee leggen, maar ook goed patronen en kleuren met elkaar combineren. 

Oud gebakken klinkers keiformaat 

Bij Rebricks hebben we een breed assortiment aan oud gebakken keiklinkers. Deze gebruikte keiformaat klinkers hebben een prachtige uitstraling gekregen door de jaren of decennia heen. De gebakken keiklinkers zijn waardevast en gaan minstens 100 jaar mee, zonder hun kwaliteit te verliezen. Nieuwe keiklinkers zijn vaak goedkoper maar minder mooi. De hoofdzakelijke reden om te kiezen voor oud gebakken keiklinkers is de authentieke, karakteristieke uitstraling en niet de prijs. 

Duurzame klinkerkeien 

Gebruikte gebakken klinkerkeien hebben nog een ander belangrijk voordeel: ze zijn milieuvriendelijk. Gebakken klinkers zijn duurzaam, aangezien ze gemaakt zijn van rivierklei en dankzij hun productieproces een lange levensduur hebben. Op het gebied van kwaliteit is er nauwelijks verschil tussen nieuw en oud gebakken keiklinkers, maar gebruikte klinkerkeien zijn een stuk beter voor het milieu; je zorgt namelijk voor een besparing op de CO2-uitstoot. Het gaat hier om een besparing van ongeveer 100 kilo per m2 bestrating. 

Keiformaat klinkers kopen bij Rebricks 

Wil je milieuvriendelijke keiklinkers kopen met veel karakter? Bij Rebricks vind je gebruikte klinkerkeien met een prachtige uitstraling. De tienduimers zijn te bestellen in iedere gewenste hoeveelheid en je hebt de keuze uit verschillende kwaliteitsklassen. Geef daarnaast een voorkeursdatum op, waarna we in overleg een geschikt bezorgmoment vaststellen.