gebakken klinkers waalformaat

Rebricks.nl » Gebakken Klinkers gebruikt » gebakken klinkers waalformaat

Waalformaat gebakken klinkers 

Ben je op zoek naar sierbestrating voor creatieve legpatronen in je tuin of op je terras? Gebakken waaltjes zijn hiervoor uitermate geschikt en deze bestrating kan je voordelig kopen bij Rebricks. De waaltjes zijn gebruikt en hebben hierdoor een prachtige, authentieke uitstraling. Dankzij hun lange levensduur en slijtvaste materiaal profiteer je van deze uitstraling, zonder op de kwaliteit in te leveren. 

€ 36,00 incl BTW incl BTW Prijs per m2
Verder lezen
€ 36,00 incl BTW incl BTW Prijs per m2
Verder lezen

Klinkers waalformaat 

Het waalformaat is een type gebakken klinker. Het waaltje is 20 centimeter lang en 5 centimeter breed. Door de breedte van 5 centimeter wordt het waaltje ook wel de vijfduimer genoemd. Voor één m2 bestrating heb je ongeveer 95 waaltjes nodig. Waaltjes zijn door hun afmetingen ideaal als sierbestrating in de tuin of op het terras. Op de oprit zijn klinkers in dikformaat of keiformaat meer geschikt.  

Oud gebakken waaltje 

Bij Rebricks kan je oud gebakken waaltjes kopen. Dit oude waaltje is vaak al decennia oud en wordt gekenmerkt door de authentieke uitstraling. De stenen kunnen van elkaar verschillen en beschikken over een flinke dosis karakter. Door de waardevastheid van de stenen is er weinig verschil in prijzen tussen nieuwe en oude waaltjes. De hoofdreden om te kiezen voor oud gebakken waaltjes is echter de uitstraling en niet de prijs.  

Milieuvriendelijke gebakken waaltjes 

Een gebakken waaltje is een milieuvriendelijk product, want de klinker is gemaakt van rivierklei. Hecht je waarde aan duurzaamheid? Dan zijn gebruikte waaltjes een goede manier om bestrating aan te brengen. Het verschil tussen gebruikte en nieuwe waaltjes is nauwelijks te zien op het gebied van kwaliteit, maar gebruikte waaltjes hebben twee belangrijke pluspunten: ze hebben een prachtige uitstraling en leveren een CO2-besparing op.  

Gebakken waaltjes kopen bij Rebricks 

Op een duurzame manier authentieke waaltjes kopen voor je terras of tuinpad? Bij Rebricks leveren we bestrating in iedere gewenste hoeveelheid en in de kleur, maten en kwaliteitsklasse van jouw voorkeur. Al deze wensen bepalen samen de prijs van de gebakken waaltjes. Heb je een voorkeur voor een leverdatum van de gebruikte waaltjes? Deze voorkeur kan je opgeven, zodat we in overleg een geschikt bezorgmoment kunnen bepalen.