Gebakken Klinkers

Rebricks.nl » Gebakken Klinkers

Gebakken Klinkers

Gebakken klinkers zijn ideaal om te gebruiken als sierbestrating in de tuin, op de oprit of op het terras. Het duurzame karakter van de gebakken klinkers is hun grootste voordeel; de stenen zijn waardevast en gaan minimaal 100 jaar mee. Een voordeel van gebruikte bestrating is de authentieke uitstraling. Deze slijtvaste klinkers zijn hierdoor juist ideaal om gebruikt te kopen en leggen. 

Gebakken klinkers nieuw

Courtstone natural wvb Basalt

€ 49,00 incl BTW Prijs per m2
Bekijken

Gebakken klinkers nieuw

Gebakken KF facet 7 cm Nero

€ 42,95 incl BTW Prijs per m2
Bekijken

Gebakken klinkers nieuw

Gebakken KF facet 7 cm Padova

€ 39,50 incl BTW Benodigde oppervlakte in m2
Bekijken

Gebakken klinkers nieuw

Gebakken KF facet 7 cm Ravenna

€ 39,50 incl BTW Prijs per m2
Bekijken

Bij Rebricks worden de gebakken klinkers daarnaast verdeeld over 3 categorieën: goed, beter en best. De criteria van de categorieën wordt bepaald door de herkomst. Door de klinkers onder te verdelen in categorieën is de prijs van de bestrating transparanter. 

Gebakken klinkers prijzen 

De prijs van gebakken klinkers wordt dus onder meer bepaald door de categorie waar de klinkers zich in bevinden. Maar ook het type gebakken klinker is van invloed op de kosten. Ben je benieuwd naar de prijzen van gebakken klinkers per m2? Bekijk dan de verschillende formaten van gebakken klinkers: Waal formaatDik formaat en Kei formaat. 

Eenvoudig besparen op gebakken klinkers 

Gebakken klinkers gaan minstens 100 jaar mee en zijn waardevast. Het prijsverschil is niet heel groot tussen nieuwe en gebruikte klinkers, maar de prachtige uitstraling neemt enkel toe door de jaren heen. Bij Rebricks richten we ons op de gebruikte gebakken klinkers, die al veel karakter hebben. We bieden klinkers aan in verschillende categorieën, waardoor je zelf de gewenste kwaliteit en prijs bepaalt. 

Duurzame gebakken klinkers 

Tweedehands gebakken klinkers kopen is natuurlijk goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Je ziet nauwelijks verschil in slijtage tussen tweedehands bestrating en nieuwe gebakken klinkers. Dit komt onder meer door het duurzame materiaal van de gebakken klinkers: rivierklei.  

De voordelen van nieuwe klinkers gelden ook voor de tweedehands bestrating: een lange levensduur, weinig onderhoud vereist en de stenen zijn bestand tegen vorst. Gebruikte klinkers hebben echter twee belangrijke voordelen ten opzichte van nieuwe bestrating: de authentieke uitstraling en je bent milieu verantwoord bezig.  

Karakteristieke gebakken klinkers kopen bij Rebricks 

Wil je duurzaam nieuwe bestrating kopen voor je oprit of tuin? Bij Rebricks leveren we iedere gewenste hoeveelheid gebakken klinkers en in de kleur, afmeting en kwaliteitsklasse van jouw voorkeur. Ook kan je aangeven welke leverdatum jouw voorkeur heeft, zodat we in overleg een goed bezorgmoment kunnen vinden.