Kwaliteitsprogramma

Bestrating met kwaliteitscheck 

Bij Rebricks hebben we een uitgebreid assortiment van bestrating. Deze bestrating is verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsklassen: goed, beter of best.  

Goed, beter of best 

De gebruikte bestrating wordt door Rebricks onderverdeeld in één van de drie categorieën. Dit gebeurt aan de hand van de herkomst. Op deze manier wordt bestrating gelabeld als ‘goed’, ‘beter’ of ‘best’. Gebruikte bestrating is dus niet te verwarren met B-keuze stenen, je kan zelf bepalen welke kwaliteit gebruikte bestrating je aanschaft.   

Door de gebruikte bestrating onder te verdelen in kwaliteitsklassen kunnen we nog transparanter zijn over de prijs. Wil je bestrating van de beste kwaliteit, dan betaal je meer dan wanneer je bestrating koopt van een goede kwaliteit. Vind je een uitstekende kwaliteit het meest belangrijk, of bespaar je liever wat meer op de kosten? In beide gevallen vind je bij Rebricks geschikte gebruikte bestrating. 

Soorten bestrating met kwaliteitscheck 

Je hebt bij Rebricks de keuze uit verschillende soorten bestrating. Al deze soorten zijn onderverdeeld in één van de drie kwaliteitsklassen. Het gaat hier om de volgende soorten bestrating: 

  • Gebakken klinkers 
  • Tuintegels 
  • Betonstenen 
  • Trottoirbanden  

Kwaliteit gebakken bestrating 

Betonnen bestrating wordt wel anders onderverdeeld dan gebakken klinkers. Bij gebakken bestrating is de herkomst een belangrijk criteria voor de kwaliteit. De kwaliteit is van buitenaf lastig te zien. Ongewenste toevoegingen aan het materiaal en een beperkte kleurvastheid zorgen ervoor dat de partij een lagere waarde krijgt. 

Kwaliteit betonnen bestrating 

De buitenkant is bij de betonnen bestrating daarentegen wel een criteria. Behoort betonnen bestrating tot de beste categorie, dan zijn de randen scherp en is de toplaag nauwelijks afgesleten. De herkomst is niet relevant bij betonnen bestrating, zoals de betonsteen, tuintegel en trottoirband. 

Gebruikte bestrating met kwaliteitsklasse kopen 

Bij Rebricks bepaal je zelf wat voor bestrating je bestelt en wat de gewenste hoeveelheid is. Of je nu gaat voor gebakken klinkers, tuintegels of betonstenen: je bepaalt ook zelf de kwaliteit van de bestrating. Wil je graag nog wat meer informatie inwinnen voordat je een keuze maakt? Wij adviseren je graag over de alle mogelijkheden.