Troittoirbanden

Rebricks.nl » Troittoirbanden

Trottoirbanden kopen bij Rebricks 

Naast bestrating vind je bij Rebricks ook gebruikte trottoirbanden. Deze trottoirbanden scheiden de stoeprand en weg van elkaar, maar worden ook als opsluitbanden gebruikt om de grasmat en stoep in tuinen van elkaar te scheiden.

trottoirbanden

Granietband

€ 22,50 incl BTW
In winkelmand

trottoirbanden

Rws-banden

€ 5,00 incl BTW
Opties selecteren

trottoirbanden

Trottoirbanden 10/20

€ 2,50 incl BTW
Opties selecteren
Prijs per stuk

trottoirbanden

Trottoirbanden 13/15

€ 4,00 incl BTW
Opties selecteren

trottoirbanden

Trottoirbanden 6/20

€ 1,50 incl BTW
Opties selecteren

Soorten trottoirbanden 

Er zijn diverse soorten trottoirbanden of opsluitbanden. De trottoirbanden verschillen qua afmetingen, maar worden ook voor verschillende doeleinden gebruikt.  

Wat kosten gebruikte trottoirbanden? 

Bij Rebricks richten we ons op gebruikte trottoirbanden. Deze banden zijn voordeliger in prijs dan nieuw trottoirbanden. De prijs is afhankelijk van het type trottoirband. Gebruikte trottoirbanden zijn niet alleen goedkoper, maar hebben nog meer voordelen. Zo is gebruikte bestrating ook goed voor het milieu. 

Verantwoord voor je tuin 

Door trottoirbanden een tweede leven te geven, ga je uitstoot en vervuiling tegen. Ieder formaat gebruikte trottoirband brengt een bepaalde CO2-besparing met zich mee. Betonnen trottoirbanden hebben daarnaast een lange levensduur en zijn hierdoor ideaal om opnieuw te gebruiken. Gebruikte trottoirbanden zijn dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar je bent ook verantwoord bezig voor je tuin en het milieu. 

Goedkope trottoirbanden kopen 

Wil je trottoirbanden of opsluitbanden kopen? Bij Rebricks vind je gebruikte trottoirbanden tegen een voordelige prijs. Je bepaalt zelf de gewenste hoeveelheid en welk type trottoirband je bestelt. Daarnaast kan je natuurlijk ook de benodigde bestrating bij ons bestellen. Heb je een specifieke vraag over trottoirbanden of bestrating? Wij zijn je graag van dienst.