tuintegels 60×60

Rebricks.nl » Tuintegels gebruikt » tuintegels 60×60

Tuintegels 60 x 60 kopen 

Grote tuintegels zijn tegenwoordig een populaire vorm van bestrating. De 60 x 60 tuintegels zijn een ware trend geworden in de tuinwereld. Deze grote stoeptegel heeft een unieke uitstraling en gaat ook nog eens langdurig mee. Wil je profiteren van deze voordelen, maar liever niet de nieuwprijs betalen? Bij Rebricks kan je eenvoudig en voordelig gebruikte 60 x 60 tuintegels kopen.

Tuintegels 60x60

Grijze tuintegels 60 x 60

€ 10,00 incl BTW incl BTW Prijs per m2
Verder lezen

Tuintegels 60x60

Tuintegels 60 x 40

€ 8,00 incl BTW incl BTW Prijs per m2
Verder lezen

Gebruikte tuintegels 60 x 60 

Tuintegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder de normale stoeptegel van 30 x 30 centimeter. De grotere versie van deze tegel groeit echter ook aan populariteit. Rebricks beschikt over een breed assortiment gebruikte tuintegels van 60 x 60 cm, die uitstekend bruikbaar zijn voor een tweede leven. Deze gebruikte tegels zijn niet te verwarren met tuintegels van een B-kwaliteit. Betonnen tuintegels zijn sterk en hebben een lange levensduur. Daarnaast krijg je bij Rebricks 2 jaar garantie op breuken. Doordat tuintegels van 60 x 60 een facet hebben, kunnen ze strakker tegen elkaar aan worden bestraat. Hierdoor heb je minder last van onkruid.   

Wat kosten 60 x 60 terrastegels? 

Rebricks biedt gebruikte terrastegels aan in verschillende categorieën: goed, beter, best. De gebruikte tuintegels worden gecontroleerd en vervolgens op basis van hun kwaliteit en herkomst in de juiste categorie geplaatst. Iedere categorie heeft een eigen prijs, waardoor je zelf de kwaliteit en kosten van je grote tuintegels kan bepalen.  

Milieu verantwoorde bestrating 

Ben je graag milieuvriendelijk bezig? Met gebruikte tuintegels ben je verantwoord bezig voor je tuin en voor het milieu. Door tweedehands bestrating te kopen, bespaar je op de CO2-uitstoot. Zo creëer je jouw gewenste terras of tuinpad, maar ben je ook goed bezig voor je portemonnee en het milieu.  

Tuintegels 60 x 60 kopen bij Rebricks 

De trend volgen en grote tuintegels laten plaatsen in je tuin? Of wil je gewoon profiteren van minder voegen tussen de terrastegels? Bij Rebricks kan je eenvoudig goedkope tuintegels kopen van 60 x 60 centimeter. Je bepaalt zelf de kleur, hoeveelheid en categorie van de tuintegels. Daarnaast kan je ook je voorkeur opgeven voor de leverdatum, waarna we in overleg een geschikt bezorgmoment zoeken.