Tuintegels

Rebricks.nl » Tuintegels

Tuintegels kopen bij Rebricks 

Voor het aanleggen van een nieuw terras zijn tuintegels een geschikte optie. Deze terrastegels zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een geschikte tegel is voor jouw tuin. Tuintegels hebben een lange levensduur en kunnen tegen een stootje. Bij Rebricks vind je gebruikte tuintegels tegen een voordelige prijs.

Tuintegels 30x30

Grijze tuintegels 30 x 30

5.0010.50
Opties selecteren

Tuintegels 60x60

Grijze tuintegels 60 x 60

10.0013.50 Prijs per m2
Verder lezen
5.5011.00 Prijs per m2
Verder lezen

Tuintegels 60x60

Tuintegels 60 x 40

8.0011.50 Prijs per m2
Verder lezen

Soorten tuintegels 

Je kan verschillende soorten tuintegels kopen. Tuintegels of terrastegels zijn onder meer in te delen naar afmetingen. Zo heb je tegels voor je tuin van 30 x 30 centimeter of 60 x 60 centimeter. Maar ook 60 x 40 behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk heb je terrastegels in verschillende materialen, zoals betontegels of tuintegels.  

Betontegels zijn een echte klassieker, dankzij hun goede kwaliteit en goedkope prijs. Ga je voor gebruikte betontegels, dan profiteer je van een flinke besparing op de kosten. Nieuwe tuintegels zijn niet goedkoop; dit komt mede door de productie van deze tegels. Gebruikte tegels zijn lager in prijs, maar nog steeds eenvoudig te onderhouden en vorst- en krasvast.

Wat kosten tuintegels? 

De tuintegel prijzen kunnen flink variëren, afhankelijk van de soort tuintegel en de afmetingen. Het voordeel van gebruikte tuintegels kopen, is dat je niet de hoogste prijs betaalt. Tuintegels van beton gaan lang mee en hierdoor heb je ook lang plezier van deze gebruikte tuintegels. Bekijk een specifieke tuintegel of andere vorm van bestrating om de specifieke prijzen te bekijken. 

Kwaliteitsklassen terrastegels 

Bij Rebricks vind je tuintegels in verschillende kwaliteitsklassen. Zo bepaal je zelf of je wat meer geld uitgeeft aan een hoge kwaliteit tuintegel, of meer bespaart door een tuintegel van een lagere kwaliteit te kopen. Terrastegels gaan lang mee; ze zijn namelijk kras-, stoot- en vorstvast.  

Milieu verantwoorde terrastegels 

Wil je nieuwe tegels kopen voor je tuin en ben je graag milieu verantwoord bezig? Het is eenvoudig om mooie terrastegels aan te schaffen en toch milieuvriendelijk bezig te zijn. Ga voor tweedehands tuintegels: jij profiteert van een lage prijs en het milieu profiteert van een vermindering in de CO2-uitstoot 

Goedkope tuintegels kopen 

Goed voor je portemonnee én voor het milieu zorgen? Koop dan gebruikte tuintegels bij Rebricks. Je beslist zelf de gewenste hoeveelheid, kwaliteit, kleur en afmetingen van jouw nieuwe bestrating. Ook kan je eenvoudig aangeven wat jouw voorkeursdatum voor levering is. We bepalen dan in overleg het beste bezorgmoment.